Ny vecka nya möjligheter typ

Ja vart ska man börja. Helgen som var blev helt galet rolig och med en sjukt massor av alkohol har fan fått nog av sånna drycker nu på ett tag. Fredagen blev de bowling med tjejerna plus hannes och fredde, jag vann för övrigt över brudarna haha!
Efter de raka vägen till snaps för mer alkohol samt att ludde kom dit. Var trevligt blev dock inte allt för sent.
 
Lördagen spenderades på stan med Daniel shoppande och lunch stod på schemat. Ja fick den briljanta iden att vi skulle dra till erotik mässan på kvällen som var den här helgen.
Sagt och gjort vi förade hos danne och drog dit. Dannes morsa kände tydligen någon som jobbade där så vi gick VIP och slapp betala fullt inträde, grymt! Mycket alkohol stripptease med mera bjöds de på haha, sedan kom Phillipe med sin tjej Angelica och några av deras kompisar dit också så det var skoj! Drog hem strax efter klockan 2. Söndagen var bakis.se kan man säga fy i helvete vad illa man mådde men det var de väl värt såhär i efterhand. Måndags började jag provjobba på Ciao caio due på karlavägen var fortfarande lite illamående när jag kom dit på morgonen men de gick bra kul med jobb iallafall hoppas jag får stanna kvar där nu...
 
De var väl allt för idag ///////xoxo
 
 

My style

 
 

INSPERATION

 
Love vinrött
Militärgrönt VS bombar jacka 
Rutigt i alla dess former
På fötterna Jeffrey Campbell 
Acne pistols 
Halsduk ett måste 
 
Nitar
Huvudbandet
 

Iam out

Jag drar till Norrköping imorgon. Ska bli skönt att komma bort några dagar. Är så trött på de här, trött på stockholm trött på sverige trött på att bo hemma trött på att det aldrig händer något. Trött på att leka perfekt både irl och på sociala medier.
Jag vet att jag inte borde klaga. Jag har ju allt man kan önska sig, vilket jag är fullt medveten om.
Men jag kan ändå inte sluta tänka och fokusera på hur det kunde ha varit. Är gräset grönare på andra sidan?
Ska jag testa mina vingar och samtidigt förlora en del jag redan har vunnit. Jag vet att man inte ska vara rädd för framtiden men jag kan avslöja att den skrämmer mig en aning.
Samtidigt är jag nyfiken på vad den har att erbjuda. Jag tror jag kommit till det skedet i livet då jag måste lyssna på mig själv, vad vill jag med mitt liv?
Jag kan inte leva någon annans liv det gör mig bara olycklig även om jag även känner en viss lycka i det. 
Fuck vad svårt det ska vara...
 
Skönt att skriva av sig faktiskt nu ska jag ta en dusch!

Arbetsintervju

Haha hur många har jag varit på nu en del har det blivit. Men det är bara bra då får man lite erfarenhet. 
Imorgon ska jag iallafall på intervju hos The studio blir spännande ska försöka förbereda mig bra inför denna intervju! Vill verkligen ha jobbet som receptionist, tror verkligen det skulle passa mig och jag skulle göra mitt bästa i alla lägen och även utvecklas mycket tror jag kul med kundkontakt dessutom. 
 
Önska mig lycka till imorgon då berättar senare hur det gick! Puss

RSS 2.0