On a horseback

Jag och Escada
 

Sjuk igen

Jaha då var man sjuk igen eller på bättringsvägen iallafall, tur det. Är hemma från jobbet idag för att bara ta det lungt. Har hunnit med att tvätta och städa så det känns skönt. Ska möta upp Linn om ett tag för att införskaffa mitt gymkort!! Nu jävlar. Juste har nog inte hunnit nämna det men Linn har börjat plugga i stockholm nu så hon har flyttat hit till Björknäs som ligger jätte nära orminge så de känns kul. Fredag idag saknar jobbet lite men nu ska jag se till att vara frisk och utvilad till måndag så jag kan köra igång igen. Bokade en frisörtid imorgon så ska iväg och slinga håret blir bra med en uppfräschning. Sedan eventuellt middag hos mamma på kvällen och sedan kanske utgång, vill dock gärna kunna träna på söndag.
Så ser mina planer ut. Känns som jag alltid har fullspäckade helger numera men det är för att jag inte orkar eller hinner med så mycket i veckorna eftersom jag jobbar 100 procent nu. Bra för plånboken men mindre bra för min omgivning hehe. Hur som helst ska se om jag kan ladda upp hästbilderna från i söndags. Jäklar vad kul det var att komma ut och rida skönt att komma bort från vardagen i stan ut på landet. Haha jag låter som en 80åring men jag uppskattade de verkligen eftersom jag alltid rör mig i innerstan eller förorten.

Wild one

Hey I heard you where a wild one, Show me how you do I wanna shut down the club show me how you do.

Sunshine is my friend

Sjukt härlig dag dt här har varit då. Jag och Danne drog ut till Berg gård vid 10 tiden imorse tro mig jag var så långt ifrån bakis man kunde vara idag efter en vit helg. Skönt!! Vi var iallafall framme vid 11 tiden då vi mötte upp Bine och gick ner mot stallet. Där fixade vi Escada ryktade henne och gjorde iordning inför ett ridpass i riduset. Det gick bra jag fick leda henne ner och där efter longerade vi henne och sedan var det upp i sadeln. Skritt och trav gick bra kände jag. Men sen skulle jag testa hoppa ett hinder. Det var inte så högt men jag fixade det roligt var det. Sen fick jag den galanta iden att köra galopp vilket inte var det smartaste eftersom jag tappade balansen helt och ramla av. Det gick som tur var bra.. Sen fick Danne ta över och rida lite.. efter det gick vi tillbaka med escada hon fick morötter och släpptes ut i hagen. Vi hälsade på grisarna och gick en liten promenad efter det.. Lyckad dag med strålande väder. Nu är man taggad för en ny vecka fast ändå inte vill ha mer heelg. Aja bilder kommer snart har en hel drös..

Puss!

RSS 2.0