"Ahhhhhhh aaaah"

Heeeeeeeej!
Sitter och bloggar mitt i natten som vanligt hehe. Får typ väldigt bra insperation nattetid har jag märkt. Vare sig det gäller vad jag ska göra för middag imorgon till hur jag vill inreda min framtida lägenhet till vad jag ska göra inom 5år. Känns bra! Just nu sitter jag och lyssnar på rebecca och fiona Jane Doe samt en del andra grymma hits, gillar dessa tjejer skarpt har jag insett. Dom e smarta jävligt duktiga på de dom gör och har en skön inställning till livet och som grädde på moset e dem mästare på att skapa hits riktiga förebilder för unga tjejer. Nej nu e det dags att sova lite tror jag bara tre dagar kvar innan det sätter igång på allvar med andra ord dags att få rutiner igen. Lite tråkigt men skönt också för den delen!
Puss pusssssssssss

Känslorelaterat

Hej yo!
Sitter och chillar väntar på att tvätten ska bli klar:) Idag har varit en mys dag bara softat hos min syster med mina fina syster-barn (säger man så?) Dom e så himla fina iallafall och växer så de knakar så glad att ja fått spendera lite extra tid med dom nu när ja inte jobbat! Men på måndag sätter jag igång på 3 är skit taggad fan vad bäst jag ska vara! Tjäna massa pengar ser jag även fram emot så man kan göra kul saker. Samt träffa massa nya människor dock känner jag ju folk på 3 men tror inte någon av dom kommer jobba på min avdelning men de går nog bra :)
E väldigt glad just i dessa tider livet flyter liksom på och allt blir som jag tänk mig.. Det e vår i luften ljusa kvällar har jobb på G planerar resor inför sommaren summerburst bokat i juni .. allt känns grymt just nu! Hoppas det håller i sig nu!
Ska lägga in en bild som relaterar till lycka så hörs vi! Puss o kram


Sjukling

Hejsan
Ligger här i sängen och e sjuk... halsont och feber :( ingen höjdare. men men är trotts de väldigt glad och lycklig just ni för ja fick jobbet på 3! Har börjat inse de nu och hur jävla grym jag är som gick vidare i en grupp intervju på 25 pers... trodde jag aldrig om ja ska vara ärlig! Men fan jag gjorde de! :) Dessutom börjar våren och sommaren komma vilket e as gött! Nu blir det att kolla resor inför sommaren portugal en vecka lockar som fan! :)
Aja ska vila nu lägger ut en skön bild fr thailand Puss

Resdrömmar

Hej Bloggen sitter här och har lite ont i halsen och är förkyld. Drömmer mig bort till värmen, som folk vet älskar jag att resa helst till varmare breddgrader så tänkte göra en lista på länder jag varit i samt mina dröm resmål :)
1.Sverige (boende)
2.Finland (Helsingfors/Åland)
3.Damark (Skagen)
4.England (London)
5.Spanien (Barcelona Mallorca 2ggr)
6.Turkiet (Marmaris)
7.Grekland (Skiathos Kreta)
8.Thailand 3grr (Bangkok, Pattaya, Krabi, Phuket)
9.Burma (Gränsen)
10.Malta (Hela ön)
11. Egypten (Hurghada)
11.Mellanlandat (Dubai Schweiz Bern)
Dröm resmål är USA (New york, L.A, Miami, Västindien, Dubai, Kina/Japan.
Nästa resa planerad är till sommaren Portugal algarvekusten!

Forever 21

Hey guys!
Sista dagen som 21 tog just slut... Nu e man 22 bast shit alltså tiden bara går och går knappt man själv hinner med..
Haft en underbar födelsedag iallafall! Varit med syster och tvillingarna i forum och ätit god lunch och shoppat lite mys! Sen hem och laga god födelsedagsmiddag klyftpotatis biff sparris i parmesan och bea.. Mums! Elin Sebbe och barnen samt pappa kom senare och åt middag och tårta. Sen kom älskling efter jobbet och joinade mig och pappsen. Mycket trevligt! Fick lite presenter också pengar skumpa och dyr parfym! Samt att en grym och oväntad överraskning som hände tidigare på dagen då jag fick ett samtal från 3 där dom sa att jag fått jobbet!!!?? Fattar ni vilken grym present kan inte ta in de riktigt att jag gick vidare av 25 pers på intervjun och fick jobbet! Sjukt grym är man:)
Så med andra ord fin födelsedag och fin fest i lördags också hos älskling med mina närmsta!
Nu e de bara att blicka framåt framtiden är min och jag kan konstatera att ingenting är omöjligt!

Tillbaka på banan

Hej alla fina!!
Var ett tag sen jag skrev nu, innan jag åkte till thailand rättare sagt! ÅÅh saknar det landet så mycket...
Innan jag åkte mådde ja så sjukt kass jag hade inget jobb var vaken för länge på nätterna sov för mycket på dagarna och hade inga rutiner. Att få komma till thailand och känna värmen när man gick av planet den starka solen som sken i mitt ansikte då började jag känna mig levande igen.
Mycket hände där borta mycket jag inte minns båda roliga saker sjuka saker underbara saker knäppa saker.. Linn och jag spåra ur as usal blir bara så men de gör allt så mycket roligare. Fina minnen <3
Nu e jag tillbaka hemma har vart hemma i några veckor. Känns som jag tog med mig solen därifrån hit för sen jag kom hem har de känts som vår solen har lyst varje dag och värmen börjar sakta komma.
Jag kämpar på med att fixa jobb här hemma ska på arbetsintervju för 3 nästa vecka!! :D ska fan ha det där jobbet!!
Sen har ja en del annat på G också.. Men vill helst ha ett stabilt heltidsjobb med bra lön så ja kan spara undan massa älskar att ha mycket på kontot och även så ja kan resa senare till hösten och kanske i sommar! :)
Publicerar en underbar bild från paradiset och fler kommer dyka upp!
Puss så länge

RSS 2.0