Cash is king

Nu snackar vi om att de går bra, dubbla löner innebär nästan 80 på mina konton totalt :) är så jävla glad det lönar sig att kämpa som jag gjort på jobbet de senaste veckorna. Nu blir det att fira i helgen med 26årskalas imorgon för syster. Hoppas på en grym kväll utan drama fick nog av det förra helgen.. Nu kör vi !!!!!!!!!

2012 Ett år att minnas

Senast jag skrev var jag jävligt bakis och trött samt hade precis återhämtat mig från magsjukan. 
Så ja tänkte skriva ett friskt andra inlägg 2013 då jag hyllar 2012 som har varit ett grymt år med nya erfarenheter. 3 olika jobb lyckades jag ha under året. Ett av dom bästa är jag kvar på nu så de känns bra.
 
Inled året med en resa till älskade thailand. Våren kom och min födelsedag som firades av vänner sommarn innerbar mycket jobb. min älskade underbara Fanny fick vi avliva pga av att hon blev sjuk har skrivit om de i ett inlägg i bloggen, de var tungt och jobbigt för hela min familj. Summerburst på stadion med tjejerna, Daniel hoppade fallskärm.. i år är det min tur. Göteborg och liseberg med de närmsta, galna utekvällar och en skön vecka med Syrrans familj på Mörtö. Resande ensam drog jag  till Dubai där jag och towa hade de grymt! Firade 2års dagen med min älskling, konsert med swedish house mafia lite spontant. Norrköping med spårade utgångar. Ja året har bjudit på en hel del överraskningar. 
 
Här kommer bilder från året som gått.. 

TACK 2012 FÖR ETT UNDERBART ÅR!!

2013 är här!

Herregud vilken nyårs kväll totalt spårad. Började vid 7 hos Siri och hannes i en lokal dom hyrt i gröndal. Där käkade vi middag några stycken. Dom hade gjort jätte fint vi åt massa pajer röror sallad kycklig m.m skit gott var de! Efter de började vi dricka massor av folk kom och de var trevligt tolvslaget firade vi på ett berg med utsikt över sthlm jätte fint med raketer och Moet skumpa.. Sedan mot efterfest med towa linn och danne i huddinge, där stannade vi i typ 5 min var skit skumma människor så vi åkte mot söder istället där en av dannes kompisar hade lite fest. Väldigt skoj. Hemgång vid 5 och la mig i säng cirka klockan 7 imorse haha snacka helkväll. 
 
Skönt med nytt år och nya möjligheter 2012 har dock varit ett grymt år med mycket resor festival konserter upplevelser man inte kommer glömma. Får lägga ut lite bilder från året i ett annat inlägg
 
Nyårslöften då BÖRJA TRÄNA först och främst gymkort nästa.. 
 
Spara undan pengar 
Tro på mig själv 
Gå min egen väg 
Resa mer 
Ha sjukt kul!
 
Nu jävlar sätter vi igång och gör 2013 de bästa året någonsin!!!!!!!
 

RSS 2.0