Snart torsdag en dag i april

Jajjemän bra rubrik där va! Som ni kanske märker har jag lätt för att börja upptatera i bloggen två gånger på en dag och sen ha ett långt uppehåll. Men sån e jag behöver skriva av mig lite då och då för min egen skull. Och då tar ja mig tid och gör de även om de blir fler inlägg på rad ;)
Jag borde egintligen plugga inför mitt nya jobb. Jag har fått hur mycket info som helst på typ en och en halv vecka och ska sätta mig i svaret imorgon och lösa folks telefoniproblem. Pust! Men men det går nog bra har någon form av överblick på allt vi gått igenom iaf sen får väl kunderna ha förståelse för att de e min första dag på supporten!!
Dikten jag skrev här nedanför föresten fick ja i ett sms av min fina kille förut idag! blev så glad han får mig verkligen att känna mig speciell!:) Han har även ett smeknamn på mig som e just Special plus 100 till hehe.

Jaja helg snart såå sköönt ska de bli! Jag och älskling ska ha de mysigt redan imorgon och grilla på hans tomt och dricka gott till, det ska bli mysigt. Hoppas vi har tur med vädret som varit så fint de senste veckorna.
Sedan är det valborg på lördag så då blir de nog lite utgång med vännerna får se vad som händer helt enkelt..

Nej de va allt för mig dags att förbereda inför jobbet imorgon och komma i säng så man orkar dagen!

Vi hörs PUSS!

vackert

....Du är som den underbara våren som får det att pirra i magen och fylla mig med glädje,
du utstrålar ljus värme och med din doft kommer ett leende på mina läppar, med dig i livet
kan ingenting bli bättre. För allt, framförallt Du är redan bäst Caroline.

Vår!

Det är äntligen riktigt vår ute, visst e det skönt? Och ljust enda fram till åtta på kvällen! UNDERBART! 
Jag tänkte bara uppdatera en snabbis här för ska strax sova.. Livet flyter på imorgon är det fredag!! På måndag börjar jag mitt nya jobb excited! Hoppas det blir bra och att jag trivs och träffar lite sköna människor.
Sade upp mig ifrån mitt jobb på subway igår provjobbetde bara där i tre veckor.. och där trivdes ja bra med kollegorna. Anledningen till at jag sa upp mig var chefen han gick inte att komenicera med. Atmosvären på en arbetsplats är verkligen viktig för att man ska trivas nästan lika viktig som det man arbetar med så ja har verkligen lärt mig någonting av mina jobb val den här gången!

Som sagt imorgon fredag då ska jag först uträtta lite ärenden sedan åka till Elin och mamma och hjälpa dom med barnen Elin har blivit sjuk så hon behöver all hjälp hon kan få hoppas hon e på bättringsvägen nu bara. Tvillingar e inte det lättaste att ta han om när man själv mår dåligt de ska gudarna veta. Efter det ska ja träffa min älskling när han slutar jobba sen får vi se om jag går ut med vännerna eller har lite mys pys med mannen min.

Oj nu blev de rätt långt dags att avsluta.
Vi hörs snart Puss!

Jag och älskling

 Vi två i Egypten i vintras!

Mina hjärtan!


Min älskas


Long time ago but I am back on track

Jaaaaaaa! som överskriften säger.. Fan vad länge sedan man var här och skrev av sig men nu e jag tillbaka!

Det har hänt sjukt mycket i mitt liv sen jag skrev här senast.. Jag har tagit studenten haft typ 3 olika jobb sedan dess.. Träffat världens underbaraste pojkvän som funnits i mitt liv länge utan att jag riktigt sett det.
Blivit moster till 2 av världens finaste tvillingar Damian och Isabel <3  Och senast hunnit fylla 21 bast och firat det men nära och kära och dessutom varit ute i världen och rest!

Jag är så lycklig och glad för tillfället och hoppas att allt ska fortsätta så och nu är en härlig sommar även påväg..

RSS 2.0