Swedish house mafia

Fan vad grymma dom var. Gick ju på konserten i torsdags stressade från jobbet hem till siri där vi började föra vid 5 tiden käkade pizza och hade de trevligt. Åkte in mot arenan vid klockan 8 cirka och vi hann precis till 9 då som började spela. Jag och Ludde stod ganska långt fram så vi kom bort från dom andra men vi hittade varann i slutet. Tog dock en jävla tid att komma ut från arenan cirka en timme. Sen bar de väg hemåt kom väl hem cirka halv 2 då var det sovdags och sedan upp till jobbet vid halv åtta man kan säga att jag ville dö men det var de värt såhär i efterhand.
 
Bilder kommer.. idag är de lördag och vi får se vad som händer hoppas på utgång lite senare!
 
 

 
 
 
 
 

Things get better

Man får bara aldrig sluta tro att de kommer bli bra för allt dåligt blir bra i slutändan.
I torsdags fick jag jobb eller vikariat på en förskola i telefonplan, blev så himla glad när hon ville att jag skulle skriva avtal och börja jobba direkt! Har jobbat 2 dagar nu och trivs jätte bra. Kommer jobba för en tjej som är sjukskriven nu fram till jul som jag förstår vilket känns bra hoppas de håller i sig nu. 
Blir så himla irriterad dock på resturangen där jag prov jobbat en vecka dom hör varken av sig när jag ringer eller sms:ar vill förfan ha betalt när jag jobbat där! Aja ska ringa igen. Helgen blev ganska lugn lite mys hos sanna igår med ostbricka vin och öl med trevligt sällskap. Jag ska eventuellt köpa bibbis SHM biljett tills på torsdag så då blir de konsert man lever fan bara en gång så de e väl bara att köra ;)
 
 

Fuck it

FUCK ALLT SÅ SJUKT TRÖTT PÅ LIVET JUST NU. Är inne i en riktigt dålig svacka vet inte hur jag ska ta mig ur den orkar bara inte vara deprimerad jag är ju 22 år jag borde vara glad festa och leva livet. Hoppas verkligen det här vänder snart
 
Dubai. ta mig tillbaka, ta mig till ljuset värmen och himlen igen.

Take me to heaven

I just wanna feel real happiness

RSS 2.0