Bilder

Här kommer lite bilder från dagen. Har myst med massor av fina hästar idag, har nog inte berättat att jag blivit riktigt intresserad av hästar och ridning. Funderar på att söka in till en nybörjarkurs till hösten. Kan vara spännande att prova på nått nytt! :)

Its a sunny day

Hej alla där ute...
Idag har vi haft en super duper mysig dag jag och Danne :) Sov ut riktigt ordentligt sen var det bara att gå upp ner mot centrum för att inhandla mackor vitamin well och massa jordgubbar. Efter de tog vi bussen ut mot Velamsund där jag alltid var med familjen när jag var liten.. så himla fint där. Vi satte oss på ett berg med utsikt över vattnet och åt. Kollade på hästarna och promenerade längst stigar. Blev en heldag med bra väder.
Nu sitter jag och käkar middag och försöker planera midsommar här i sista stund. Många av mina kompisar åker ner till smögen med sanna och jonatan som har hus där. Jag vill gärna med men eftersom jag jobbar på söndag blir de lite problematiskt. Plus att jag redan firat midsommar där nere. Så lutar åt Sthlm antingen på värmdö eller ute i skärgårn och sen grilla med de närmsta.. de löser sig.
Nej nu måste jag äta upp middagen. Laddar upp bilder från dagen lite senare.

Summerburst

Hej bloggen. Tänkte bara uppdatera lite fort med tankte på att ja egentligen borde sova nu..
Helgen som var blev jätte grym på summerburst jag hade kul iallafall :) Hände en del saker också men de pallar jag inte dra upp här och nu. David guetta var helt klart höjdpunkten och jag Linn och Mathilda stod nära scenen och hoppade och sjöng i flera timmar med cirka 30 tusen till!
Här kommer lite pics från Summerburst..
Linn o Jag på stadion
Jag Linn Mathilda hos Sanna
Grymt drag på stadion

Sömnproblem

Hej!!!!! Ligger i sängen och kan ej sova Linn ligger bredvid skavföttes imorgon blir det summerburst. Ska bli kul att göra något med alla tjejer så imorgon kör vi!  Nu måste jag försöka sova ska se om
Jag kan bjuda på nån fin bild till er😊❤

Ta farväl

Det gick bra igår de vart en fin avslutning för lilla Fanny. Jag och mamma följde med in fanny fick sitta på sin fäll i en stor korg där hon fick en lugnande spruta först. Hon blev väldigt trött av den och la sig i korgen. Efter de fick hon en spruta till och sedan kom en vetrinär in och gav henne den sista.. Allt var fint solen lyste in genom fönsterna och fåglarna kvittrade utanför det var varmt och ljust i rummet. Både mamma och jag grät under hela tiden lade lite fina blommor som jag plockat bredvid henne innan vi tog farväl. Tror det här ändå var det bästa för Fanny så hon fick slippa lida av sin cancer med operationer och skit.. Vi kommer minnas henne som pigg och glad hon blev ändå 80 hundår och har fått leva ett grymt bra liv där hon upplevt mycket.
Det är såhär vi kommer minnas dig glad vänlig och ständigt viftande svans
Älskar dig hoppas du har de bra där uppe..<3

Måndag den 11 Juni

Älskar dig så mycket min fina hund och vän. Kommer alltid att minnas dig som
den gladaste fina och nyfikna lilla hund som alla tycker så mycket om.
Trotts att tårarna faller så är jag lycklig att vi gav dig ett bra liv där du fått uppleva
det mesta. Du kommer alltid finnas i mina tankar..
RIP
Fanny Lillie 2001-04-05 - 2012-06-11

Pix

dagens lunch
Jag och syster igår

6 Juni 2012

Sveriges nationaldag idag då, har firat med att träffa Joanna en sund på stan. Hon skulle handla lite sverige prylar eftersom hon drar till Ukraina och fotbolls EM på fredag. Det var trevligt att hänga lite, efter mötte jag upp älskling vi gick och satte oss på en uteservering där vi drack och åt gott. Tog även en sväng förbi solariumet för att bättra på brännan... ush inge bara att ligga i ett solarium ska försöka lägga av helt men det.  Nu befinner jag mig hemma igen ska ta en dusch strax sedan blir det middag kött i ugn och potatis med äppelpaj till efterrätt noomnom! ;)
Lägger upp lite bilder från dagen senare!

Regnet bara öser ner

Helgen som varit har vart rätt så grå rengnig och kall har mest hållt mig inne i värmen. Jag och älskling var i forum igår och köpte lite prylar till mitt rum. Börjar bli riktigt fint här nu kul med nya grejer också som man även kommer ha nytta av när jag flyttar hemifrån sen. Funderar på att köpa en stor platt tv när jag får in en fet lön så man har den fixad slipper man tänka på de sen när man väl flyttar ut. Har kollat på en del som ligger runt 4000-5000kr som ser bra ut. Tänkte även försöka ta mig förbi Ikea snart för lite små inköp av bland annat spegel matta sängkläder sen e de så gott som klart!
Hur som helst jag och daniel var hemma igår kväll och gjorde en god lax pasta med spenat muums sen kolla vi big brother och käka naturgodis muums. Nu e de snart måndag jag e inte uppskriven på jobb under hela nästa vecka vilket suger.. Behöver får in några pass iallafall men dom ska höra av sig om ja behöver komma in så man hoppas på de. Trivs bra på nya jobbet dessutom så har inget emot att jobba känner absolut inte som jag kände när jag arbeta på 3.

Ska sova snart vi hörs!
And a real hero


RSS 2.0