Helgen som varit

Hej bloggish!
Tänkte bara passa på att uppdaterar bloggen lite nu när jag har tid. Kan berätta lite om helgen.
Började med att Linn kom upp fr nkpg. Vi gick på stan kolla affärer och käka sedan bar det av till alla resebutiker i hela stockholm för att försöka hitta en resa till utlandet som vi snackat om att styra upp. Efter mycket om och men då preliminär bokade vi en resa till thailand krabi som vi sedan betalade på kvällen. Känns så skönt att få lite sol och värme snart igen då vi drar om 9 dagar ungefär :D
Fredagen tillbringade vi sedan hos danne i odenplan kolla film och åt cheesbolls. Mumsss!
Lördagen tillbringade vi åt mer shopping i nacka forum. Ja köpte upp mina presentkort ja fått i julklapp på lite fina tröjor och underkläder.
Sedan hem till mig göra oss i ordning för utgång. Förfest i sjöstaden hos sannas gay-kompisar as sköna killar! :)
Kvällen fortsatte sedan på zipper en gay klubb i stan var helt ok där vi mötte upp danne och jerker som redan var där, dock var ja rätt drunk så minns inte så jätte mycket av zipper hehe men de var nice ändå avsluta natten på donken.
Söndagen då snacka om bakis dag låg bara i sängen hela dagen typ Linn sov hos sanna men kom sedan till danne vi köpte burger king kladdkaka grädde och nån annan paj samt massa cola, herregud måste bli nyttigare än såhär känner ja.. Men de e väl ok att synda lite när man e bakis.. ;)
Nu ser ja bara fram emot resan ska bli gööööööött! och även fortsätta leta jobb men de kommer lösa sig snart har den känslan i kroppen.

Måste tagga nu hörs Puuuuusss

Kommentarer
Postat av: Noaalida

Looking for information and found it at this great site. You have an outstanding good and well structured site. I have been looking for sites like this for a long time. Keep up the outstanding work and thank you.

Svar: Thanks you made my day! Do you have a blog aswell? :)
Caroline

2012-07-12 @ 10:07:05
URL: http://noaalida.bloghy.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0