Dubai

Hej alla!
 
I am sooooooo happyy right fucking now!!!!! Nej men jag drar med towa till Dubai den 9 september. Bokade igår så jävla nice de kommer bli! En vecka blir jag där, vi bor hos hennes faster i Dubai city så de e nära till allt. 
40 grader visar termometern där borta just nu, sjukt skönt med riktig värme! Måste planera in lite schyssta saker att göra men de blir nog inga problem. Jag flyger ner själv dit eftersom att towa drar redan nu på torsdag. Men de går nog bra, blir ett byte i Qatar så där kommer jag virra runt helt ensam hope i make it til Dubai ;) 
 
Var bara de jag ville informera om jag återkommer snart! 
 
 

thank god its friday

Typ så känner jag. Nej men har varit och haft mysigt hos syster hela kvällen sedan jag slutade jobbet. Åt en god middag som hon lagat kött med rotfrukter i ugn och bea sås ofc muums. Sedan filmkväll med chips godis och cola, fettot rullar fram nu.
Men de var nice. Såg en film som hette The gamers helt sjukt var den men rätt spännande ändå. Jag kollade hela brukar annars ha rätt svårt för en del filmer och sluta titta efter en halv timma.
 
Danne drar iväg till Nkpg imorgon för att måla. Han skulle dragit med massor av polare men alla bangade pga av dåligt väder så han drar själv. Jag hade gärna följt med men känner mig lite små krasslig. Behöver sova ut imorgon och vila under dagen så jag orkar jobba på söndag och förhoppningsvis dra med brudarna ut imorgon kväll.
 
 God natt världen. 

At work

Hej! Sitter på jobbet och mobilbloggar, fredag idag! Jobbar dock söndag igen ;( Igår bar jag på stan med mami vi shoppade och åt på Texas longhorn mys var det! Ikväll blir de mer mys eftersom jag slutar jobbet så sent! Men imorgon satsar vi på utgång ! Var ett tag sen nu så börjar bli riktigt taggad ! Nu ska jag jobba lite vi hörs❤

Citat

Tänkte bara skriva ner lite bra citat jag hittade på Instagram. 
 
When pepole hurt you over and over, think of them as sandpaper. They scratch and hurt you. But in the end, you are polished and they are useless.
 
Respect yourself enough to walk away from Anything that no longer serves you grows you or makes you Happy.
 
-Weak pepole revenge. Strong pepole forgive. Intelligent pepole ignore. 
 
God natt!

TACOS

Hej allihopa som läser.
 
Jag står och lagar lite tacos till mig och pojkvännen så här en regnig onsdag.. Blir myskväll för oss glömde dock köpa ost så de får han göra! 
E sugen på att shoppa kläder smink och inrednings saker så de har jag på agendan iför veckan om nu inte jobbet tar upp allt för mycket tid. 
 
Hoppas ni får en trevlig kväll vi hörs puss

Walking around

With every step I take I will miss you

One day one life one destination

Hej svejs
 
Dags för lite skrivande i bloggen då. Idag e de måndag och jag har inte gjort något vettigt. Har typ spenderat dagen framför datorn mestadels skönt de ibland! Imorgon blir de jobb, skulle egentligen varit ledig men de blev ej så, pappa fyller år imorgon också oturligt nog e jag tvungen att jobba men får fira han på kvällen istället! 
 
Har lite resplaner också som kommit upp på agendan. Hoppas verkligen de blir av vore en sjukt kul upplevelse. Mer om de får ni veta i slutet av veckan hiiihhii.
 
Jaja ska väl chilla vidare nu tänkte beställa lite fin saker från brands fashion också ..snart löön! 
 
Pusssssssss

Back to black

Har färgat mitt hår brunt idag! Känns bra att vara back to black. Har även spenderat de senaste lediga dagarna med att sola järnet så nu har man lite färg iallafall. Annars då, var på bio igår med Siri och Mira det var mys och kul såg en as sjuk film med manliga strippor haha mycket garv blev de kan man säga.. 
Idag har jag varit med syster och mina fina systerbarn <3
 
Bilder fr veckan
 

Lata dagar

Hej bloggen. 
 
Efter att ha jobbat iprincip hela Juli har jag äntligen varit ledig och kunnat njuta av sommaren innan den tar slut.. 
Förra veckan spenderades på Hölö med Mamma och Stene det var mysigt. Vi plockade mycket kantareller solade bada åt kräftor och även på Stavsnäs hembageri som stark rekomenderas. Sjukt gott.
I helgen åkte jag, Elin, sebbe och Danne ut till Mörtö med Damian och Isabel. 
Lördagen blev de bad och sol grillning och mys. Barnen verkade trivas och vi med. Lyckad helg. 
Lite bilder kommer här. 
 
 
 
 

Bilder

By, Caroline Kroplien 

Så var de det där med rubrik

Hejsan svejsan
 
Tänkte bara skriva en snabbis eftersom jag strax ska sova. Jobb imorgon igen. Snaart ledig dock ska bli skönt. 
Ledigheten börjar lördag kväll med utgång, sen tar jag bara dagarna som de kommer men blir att njuta av sommarn nu de varma sista dagarna. 
 
Bild ska jag som vanligt bjuda på 
 
Helgen i Norrköping var föresten grym. Bra fest hos Sanna med bra folk. Övningskörning med Linn och Morgon dopp dagen efter haha. Sommar älskade sommar..
 
 
 

RSS 2.0